Autodesk Industry Collections

Predstavljamo Autodesk Industry Collections


Design Suites su mrtvi. Živjeli Industry Collections!

Paketi računarskih programa Autodesk Design Suites su povučeni iz prodaje. Umjesto njih devet od avgusta su u prodaji nova tri paketa: Product Design CollectionArchitecture, Engineering & Construction Collection i Media & Entertainment Collection.

Raznovrsniji su po sadržaju softvera i korisnicima nude mnogo više mogućnosti.

Najveća promjena je u tome što su spojeni alati za visokogradnju sa alatima za geodeziju i niskogradnju u Architecture, Engineering & Construction Collection. Ovaj paket, između ostalog, sadži Autodesk RevitAutoCAD Civil 3DAutoCAD Map 3D,AutoCAD Raster DesignAutoCAD Plant 3D i 3ds Max.

Paket za mašinstvo Product Design Collection je također proširen. Dodani su alati iz Factory Design Suite-a. Tako su Inventor ProfessionalAutoCAD MechanicalAutoCAD ElectricalFactory Design UtilitiesFusion 360 i 3ds Max uz standardne AutoCAD iReCap 360 Pro na izboru svakom korisniku ovog paketa.

Media & Entertinment Collection čine Maya i 3ds Max kao osnovne aplikacije, a MotionBuilderCharacter Generator i Mudbox ga upotpunjuju.

Uz sve pakete u toku pretplatničkog perioda korisnici dobijaju 25 GB prostora u računarskom oblaku, tehničku podršku elektronskom poštom, mogućnost korištenja licence u inostranstvu i najnovije verzije softvera.

Korisnici trajnih licenci Design Suite-a mogu preći na Industry Collections ukoliko to žele. Ovo preporučujemo korisnicima starih verzija softverskih paketa koje nisu na godišnjem održavanju i koje do 21. oktobra mogu zamijeniti za trogodišnju pretplatu odgovarajućeg Industry Collection paketa uz 50% popusta.

Za korisnike čije su trajne licence Autodesk Design Suite-a na godišnjem održavanju se ništa ne mijenja. Oni će kao i do sada dobijati nove verzije softvera, koristiti sve povlastice i moći produžavati ugovor ukoliko to žele.

Više informacija možete dobiti od naših zaposlenih i na internet stranicama proizvođača www.autodesk.com/collections.

Za dodatne informacije o pretplati i njenim pogodnostima pogledajte www.autodesk.com/subscription.