Autodesk sertifikacija (ACC)

Kao jedini autorizovani Autodesk sertifikacioni centar (ACC) u Bosni i Hercegovini organizujemo polaganje ispita za zvanične Autodesk sertifikate o poznavanju rada u odgovarajućem programu. Ispiti se polažu on-line ili u GeoINOVINOM trening centru u Banjaluci. Sertifikacija se vrši pod nadzorom administratora, pod strogo propisanim uslovima i u skladu sa zahtjevima kompanije Autodesk.

Autodesk je svjetski lider u proizvodnji softvera za inženjere i 3D / 2D dizajnere. Autodesk sertifikacija je akreditacija priznata od strane globalne industrije koja Vam može pomoći da unapredite karijeru. Autodesk sertifikacija je pouzdana validacija koja vodi ka ubrzanom profesionalnom razvoju, poboljšanoj produktivnosti i vlastitom kredibilitetu.

Bilo da se bavite proizvodnjom, građevinarstvom ili arhitekturom, Autodesk sertifkacija dokazuje Vaše iskustvo i ekspertizu poslodavcima i klijentima širom svijeta. Spremnost profesionalaca u oblasti dizajna koju dokazuje Autodesk sertifikacija nije samo Vaša prednost. Za poslodavca to znači da dobija maksimum od investicije u softver, ojačavajući sopstvenu konkurentnost. Autodesk je dio najveće svjetske mreže sertifikacionih centara Certiport.
Cijena izlaska na sertifikaciju je 240 KM sa PDV-om.

Autodesk sertifikacija za 2019. godinu

Inovin sertifikacioni centar u 2018. godini polaznicima nudi polaganje ispita za sljedeća specijalistička zvanja: