Autodesk - Projektuj što poželiš

Zamijenite Vaše stare Autodesk licence za najnoviju verziju softvera uz popust od 20%... i oslobodite moć da projektujete bilo što.

Ponuda je vremenski ograničena i vrijedi do 20.10.2017. godine.

Poseban popust od 30% se nudi korisnicima koji sa pojedinačnih licenci pređu na neki od programskih paketa: Architecture Engineering & Construction Collection, Product Design Collection, ili Media & Entertainment Collection.

Obezbjedite  softverske alate koji Vas čine konkurentnim i kada se svijet oko nas ubrzano mijenja. Uz uvijek novu verziju CAD alata dobijate pristup starijim verzijama i mogućnost korištenja softvera kod kuće, ili na putu.

Računarski programi LT grupe se mogu zamijeniti za bilo koji softver iz iste grupe.

Licence softvera za mašinstvo se mogu mijenjati za bilo koju licencu unutar MFG grupe (npr. AutoCAD Mechanical za Inventor Professional). Isto važi i za građevinarstvo i infrastrukturu (AEC), te za licence softvera za animaciju (ANIM).

Ovo je nastavak Autodeskovih aktivnosti u nastojanju da korisnicima omogući što lakši prelazak na novi i efikasniji način korištenja softverskih licenci i servisa u računarskom oblaku.

Još jednom preporučujemo svim korisnicima starijih i tehnološki zastarjelih verzija da iskoriste priliku i uz popust zamjene svoje stare Autodesk licence za nove.
 
Više informacija zatražite od naših stručnjaka i pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..