Dobar start u 2019.

Za dobar start u Novoj godini, svih Vas kreativaca i operativaca, inženjera i tehničara, službenika, zaposlenika i freelancera... svih Vas koji koristite CAD, BIM i GIS alate, Autodesk daje popust od 20% na nove jednogodišnje licence i 25% za nove dvogodišnje i trogodišnje licence:
-  AutoCAD-a,
-  AutoCAD LT
-a i
AutoCAD Revit LT Suite-a.

Akcija je produžena i traje do 29. januara 2019.

Opširnije...

32-bitni AutoCAD i AutoCAD LT odlaze u prošlost

Od sljedeće verzije AutoCAD i AutoCAD LT se više neće isporučivati u 32-bitnoj verziji.

Napuštajući zastarjelu tehnologiju Autodesk će se fokusirati na 64-bitni softver koji korisnicima može osigurati stabilniji rad i bolje korisničko iskustvo u radu.

Opširnije...

Autodesk Black Friday

Vremenski ograničena ponuda. Od 23. do 27. novembra možete uštedjeti 30% na AutoCAD-u, AutoCAD LT-u, ili Revit LT paketu na Black Friday vikend rasprodaji.

Opširnije...

Revit i konceptualni grafički prikazi

Često čujemo kako Revit nije aplikacija sposobna da prikazuje grafičke priloge na korektan i željen način kada govorimo o konceptualnom prikazu BIM modela. Istina ne može biti dalja od ove konstatacije. Izuzetna otvorenost ka potrebama korisnika je jedan od razloga zašto je opšteprihvaćena BIM aplikacija u cijelom svijetu. Ako ne postoji out of box komanda koja automatski vrši konverziju grafičkog prikaza u dopadljiv konceptualno-inženjerski izgled onda možemo pričati o načinima kako postići isti. Revit nudi još bolje, pristup kreiranju unikatnih stilova prikaza sa velikim nivoom kontrole izgleda i mogućnošću snimanja stanja kako bi se mogli poslije primjeniti.

Opširnije...

Popust na trogodišnju pretplatu

Novogodišnji popusti se nastavljaju.

Za sve kupce Autodesk softverskih licenci koji do 26. marta 2019. godine naruče novu, ili produže postojeću pretplatu, na tri godine Autodesk odobrava 10% popusta.

Opširnije...

Jeftin CAD softver

Najveći broj CAD korisnika u svijetu još uvijek koristi samo 2D grafiku. Slična je situacija i u našoj zemlji. 

Dvodimenzionalni CAD alat se koristi za pregled, izmjene i štampanje prostorno-planske dokumentacije, projektne dokumentacije, radioničkih crteža i sl. Znatno manji procenat korisnika kreira kompletnu dokumentaciju u 2D.

Opširnije...

Izašao je INOVA TeleCAD-GIS 2018.

TeleCAD-GIS je softverski paket za izradu glavnih projekata i dokumentacije izvedenog stanja kablovske kanalizacije i optičkih, bakarnih i koaksijalnih mreža. Koncipiran je na AutoCAD platformi. Dokumentacija izrađena u programskom paketu TeleCAD-GIS je upotrebljiva za telekom operatera u procesima planiranja, projektovanja, izrade katastra te održavanja TK infrastrukture kojom gazduje.

Opširnije...

Šta je novo u Revitu 2019?

Autodesk Revit 2019
Pred nama je nova verzija najpopularnijeg BIM (Building Information Modeling) softverskog rješenja. Revit kao multidisciplinarna aplikacija za kreiranje 3D modela obogacenih informacijama donosi nove funkcionalnosti u svim fazama izgradnje virtuelnih prototipa arhitektonsko gradevinskih objekata.

Opširnije...

Šta je novo u Civil 3D 2019?


Izašao je novi Civil 3D. Nove i unaprijeđene funkcije poboljšavaju dizajn i radne procedure stvaranja građevinske dokumentacije sa povećanom efikasnošću za projektovanje, proizvodnju, saradnju i razmjenu podataka.

Opširnije...

Još članaka...