Izašao je AreaCAD-GIS 2020

Obavještenje svim korisnicima da je izašla nova verzija domaće GIS klijentske aplikacije AreaCAD-GIS 2020. Proširena je funkcionalnost. Dodani su alati za mapiranje i prikaz komunalnih uređaja.
AreaCAD-GIS 2020 dolazi u paketu sa AutoCAD-om 2020.

Svi korisnici starih verzija AreaCAD-GIS-a mogu uz popust preći na novu verziju.

Opširnije...

Septembarski popust od 20%

Od 23. do 26. septembra traje promotivna prodajna akcija sa 20% popusta za AutoCAD, AutoCAD LT i AutoCAD Revit LT Suite

Za početak nove školske godine Autodesk pokreće još jednu promo akciju sa popustom. Ako ste razmišljali o nabavci novih AutoCAD licenci sada je prilika.

Opširnije...

Popust od 20% za zamjenu starih licenci za nove

Obavještavamo korisnike starih Autodesk licenci da je do 25. oktobra ove godine moguća zamjena starih trajnih licenci za nove godišnje, ili trogodišnje licence uz popust od 20%.

Preporučujemo da korisnici iskoriste ovu priliku i zamjene svoje zastarjele softvere, posebno one verzije 2010 i starije za koje Autodesk više ne pruža tehničku podršku.

Opširnije...

Autodesk obustavlja tehničku podršku za verzije 2010

Obavještavamo korisnike Autodesk softvera verzije 2010 da se 31.8. ove godine obustavlja tehnička podrška za ovu verziju.

Licence će i dalje raditi na računarima, ali ih neće biti moguće reinstalirati, seliti na nove računare, niti će se pružati podrška i isporučivati softverske "zakrpe" za licence ove generacije.

Opširnije...

Izašao je Autodesk Revit 2020

Autodesk Revit 2020 logo

Dugo očekivana 2020 verzija Revit donosi nam niz unapređenja i novih funkcionalnosti u odnosu na prethodnu verziju. Novine se nalaze u tri oblasti: kreiranju geometrije, optimizaciji i povezivanju sa cloud uslugama na Autodesk serverima i lokalno na razmjeni informacija sa ostalim Autodesk aplikacijama. Kao i ranije i sada imamo veliki broj novih funkcionalnosti koje će olakšati i ubrzati procese pri kreiranju inteligentnih BIM parametarskih modela i projekata te dodatno proširiti mogućnosti analiziranja informacija sadržanih u modelu.

Opširnije...

Proljetni popust od 20%

Povodom izlaska novih verzija Autodesk nudi popust od 20% na jednogodišnje licence AutoCAD One, AutoCAD LT, Revit LT Suite, 3ds Max i Maya

Popust traje do 11. aprila.

Opširnije...

Izašao je AutoCAD 2020

Izašla je najnovija verzija svjetski najpoznatijeg i najkorištenijeg CAD računarskog programa.


Već godinama Autodesk Inc. objavljuje nove verzije svojih softvera sa početkom proljeća. Tako i ove godine. Novosti sa korisničke strane nema mnogo, ali su mnoga poboljšanja ispod "haube".

INOVA je promijenila adresu i ime

Obavještavamo Vas da je INOVA informatički inženjering d.o.o. Banja Luka promijenila ime u GEOINOVA informatički inženjering d.o.o. Banja Luka

Promijenili smo i adresu. Preselili smo u ulicu Ranka Šipke broj 14 u Banjaluci.

Opširnije...

Još članaka...