Izašao je AreaCAD-GIS 2020

Obavještenje svim korisnicima da je izašla nova verzija domaće GIS klijentske aplikacije AreaCAD-GIS 2020. Proširena je funkcionalnost. Dodani su alati za mapiranje i prikaz komunalnih uređaja.
AreaCAD-GIS 2020 dolazi u paketu sa AutoCAD-om 2020.

Svi korisnici starih verzija AreaCAD-GIS-a mogu uz popust preći na novu verziju.

Mnogo je novih i korisnih funkcionalnosti dodano u verziji 2020. Mnogo je razloga za nadogradnju.

Početkom godine je izašla i nova webGIS aplikacija AreaCAD-GIS Server 2019. Proširene su mogućnosti pretraživanja lokacija, a dodane su i nove teme. Sada je rad u GIS-u još lakši i brži.

Poseban popust za lokalne uprave koje su sudjelovale u GAP-u. Postojeći korisnici, pored popusta na AreaCAD-GIS mogu ostvariti i dodatni popust na licencu AutoCAD-a do 24. aprila.

Požurite!


* AreaCAD-GIS je namijenjen prvenstveno urbanistima, prostornim planerima, službenicima u odjeljenjima za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove. Odličan je alat za vršenje urbanističkih popisa i priređivanje podataka za prostorne analize u dokumentima prostornog uređenja.
Ideja o GIS-u u zemljama u tranziciji koja je rođena 1999. ostvarena kao softverski proizvod 2007. razvija se, živi u lokalnim upravama i dalje. 20 godina poslije AreaCAD-GIS 2020 je kompletno i moderno tehnološko rješenje za lokalne uprave sa klijent - server arhitekturom.