Autodesk sertifikacija (ACC)

Kao jedini autorizovani Autodesk sertifikacioni centar (ACC) u Bosni i Hercegovini organizujemo polaganje ispita za zvanične Autodesk sertifikate o poznavanju rada u odgovarajućem programu. Ispiti se polažu on-line u Inovinom trening centru u Banjaluci. Sertifikacija se vrši pod nadzorom administratora, pod strogo propisanim uslovima i u skladu sa zahtjevima kompanije Autodesk.

Autodesk je svjetski lider u 3D dizajnu, inženjeringu i izradi softvera za CGI vizuelizaciju. Autodesk sertifikacija je akreditacija priznata od strane industrije koja Vam može pomoći da unapredite karijeru, obezbjeđujući korist i za Vas i za poslodavca. Autodesk sertifikacija je pouzdana validacija koja vodi ka ubrzanom profesionalnom razvoju, poboljšanoj produktivnosti i vlastitom kredibilitetu.

Bilo da se bavite proizvodnjom, građevinarstvom ili arhitekturom, Autodesk sertifkacija ističe Vaše iskustvo i ekspertizu poslodavcima i klijentima širom svijeta, i kao takva je veoma moćno oružje profesionalnih dizajnera. Spremnost profesionalaca u oblasti dizajna koju dokazuje Autodesk sertifikacija nije samo Vaša prednost. Za poslodavca to znači da dobija maksimum od investicije u softver, ojačavajući sopstvenu konkurentnost.

Sertifikacija za 2016. godinu

Inovin sertifikacioni centar u 2016. godini polaznicima obezbjeđuje sljedeća specijalistička zvanja: