Zamjena starih licenci uz 30% popusta na trogodišnju pretplatu

Korisnici Autodesk licenci od R14 (1998.) do 2016 imaju priliku zamijeniti svoje licence za trogodišnju pretplatu uz uštedu od 30%.

Autodesk omogućuje, prije svega korisnicima starih i tehnološki zastarjelih licenci, da povoljnije pređu na najnovije licence uz korištenje pretplate.

Ponuda vrijedi do 21. aprila.

Ovo je odlična prilika za sve vlasnike licenci koje više ne rade na 64-bitnim operativnim sistemima i novim računarima. Pregledajte Vaše stare licence i potražite serijske brojeve. Ukoliko želite izvršiti zamjenu javite nam se da provjerimo da li je zamjena moguća.

Licence se mogu mijenjati ne samo za isti softver već za bilo koji drugi softver iz iste grupe. Tako se AutoCAD LT može mijenjati za AutoCAD Revit LT Suite, ili AutoCAD InventorLT Suite. AutoCAD Map 3D je moguće mijenjati za AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Plant 3D ili za Revit. AutoCAD Mechanical je moguće mijenjati za Inventor, ili AutoCAD Electrical itd.

Oživite Vaš stari CAD alat i budite mirni naredne tri godine. U tom periodu dobijate najnovije verzije, tehničku podršku elektronskom poštom, mogućnost korištenja neke od starijih verzija, skladišni prostor u računarskom oblaku za čuvanje i razmjenu Vaših crteža.

Ovo je nastavak vrlo uspješne Autodeskove promotivne akcije iz prethodne godine kada je popust iznosio 50%.

Dodatne informacije možete dobiti na internet stranicama proizvođača Autodesk Inc., ili od naših zaposlenih.